Zmień plan na wyższy
Gdy potrzebujesz więcej miejsc lub funkcji:
- Otwórz ustawienia płatności lub planów w panelu.
- Porównaj Solo, Crew i Business.
- Wybierz plan i dokończ płatność w bezpiecznym checkoutcie.
Po udanej zmianie planu nowe limity obowiązują od razu. Jeśli coś wygląda nie tak — napisz do nas przez stronę Kontakt.